Sporting Andijk D1 – Purmer D1

15 december 2018, alweer de laatste wedstijd van dit jaar, op naar Andijk waar om 11:00 de wedstrijd start. Het hele team van de Purmer is aanwezig.

De eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd, de verdediging staat als een huis voor zowel Andijk als de Purmer. De paar gaten die Andijk liet vallen werden goed benut door de Purmer.

Aan het eind van de 1e 10 minuten was de stand 1-2.

Andijk scoorde vrij rap aan het begin van de 2e kwart maar deze werd afgekeurd omdat deze verdedigd was.

De Purmer krijgt een strafworp mee, helaas ging deze er niet in. Deze kwart kwamen er meer kansen voor De Purmer met een paar mooie afstandsschoten die goed benut werden. Verdediging staat super! Andijk mag ook een strafworp nemen en deze gaat er in.

Ruststand 3-7.

Na de rust waar de spelers werden gewisseld en strategieën doorgesproken, zijn ze klaar voor de 2e helft.

Deze start gelijk goed met een paar mooie doorloopballen waardoor er in korte tijd 3 doelpunten voor de Purmer genoteerd worden.

Andijk mag in deze helft 1 strafworp nemen welke niet benut werden.

Aan het eind van de 3e 10 minuten was de stand 4-10.

Strategie voor Andijk was nog strakker verdedigen, wat wel resultaat gaf in de laatste 10 minuten van de wedstijd. Purmer kon nog 1 punt pakken en Andijk wist ook nog 2 mooie punten te scoren waarvan 1 via een strafworp.

Eindstand 6-11

Was een leuke wedstijd om naar te kijken, nu vakantie en in het nieuwe jaar gaat de Purmer er weer tegenaan!