Activiteiten

Bij korfbalvereniging Purmer worden vele aktiviteiten georganiseerd. Er zijn incidentele aktiviteiten en structurele aktiviteiten. De agenda voor de incidentele aktiviteiten staat onder de dartaktiviteit in dit site-item

KLAVERJASSEN, van september t/m juni.

Voor iedereen >16 jaar die niet met het mes op tafel speelt en uitsluitend voor de gezelligheid komt. Er zijn 2 “los-staande” clubs om te klaverjassen met ieder een eigen karakter. Kom eens langs bij een van de clubs (of meerdere) om zelf te ervaren hoe gezellig het is.Voor vragen neem contact op!

• Iedere dinsdag avond van 20.00 tot 23.00                    Fred Hartman      0642558959
  • Vrijdagavond  vanaf 20.30 tot 23.30                               Martin Delgman 0650268160        mdelgman@upcmail.nl

DARTEN, van september t/m juni.

Voor iedereen >16 jaar die uitsluitend komt voor een gezellige avond. In een ontspannen sfeer worden een aantal dart partijen gespeeld. De indeling is 2 tegen 2 en wordt bij ieder spel middels het trekken van speelkaarten bepaald. Zo houden we het laagdrempelig en gezellig. En iedereen kan darten, zowel mannen als vrouwen.

Vrijdagavond om de twee weken van 20.30 tot 24.00          Martin Delgman  0650268160   mdelgman@upcmail.nl

AGENDA INCIDENTELE AKTIVITEITEN,

(nieuws details worden via site nieuws/facebook etc. verspreid)

Voor het seizoen 2020-2021 hebben we weer een aantal activiteiten ingepland.

We blijven de situatie met betrekking tot het coronavirus volgen en daarom voor nu alleen activiteiten ingepland tot eind 2020.

Bij alle activiteiten worden de coronaregels in acht genomen.

Zaterdag   26 September Middag Bingo jeugd
Zaterdag   26 September Avond Bingo oudere jeugd en volwassenen
Zaterdag   31 Oktober Middag Halloween activiteit jeugd
Zaterdag   31 Oktober Avond Rummikub Toernooi
Zaterdag   21 November Middag Sinterklaas Jeugd
Zaterdag   21 November Avond Sinterklaas oudere jeugd en Senioren
Zaterdag   19 December Kerstdiner Jeugd
Zaterdag   19 December Avond Pub Quiz

Alle activiteiten zijn nog onder voorbehoud en kunnen nog worden aangepast of gecanceld als de (Rijks)regels rondom corona veranderen.