Webshop

KV Purmer heeft een kledinglijn bestaande uit shirts, trainingspakken en tassen. Voor de kleine jeugd bestaat de mogelijkheid om een shirt te huren bij de club. Vraag hiernaar in de kantine.

Onze kledinglijn kan gekocht/besteld worden bij onze leverancier Sport Sportief,

Sportsportief
Westzijde 76
1506 EG Zaandam
075 631 2144

Deze sportwinkel heeft ook een webshop. Op hun website www.sportsportief.com onder de kop “clubshops” vindt u onder KV Purmer onze kledinglijn met alle artikelen die daarin passen. Behalve op het shirt kunt u bij alle andere artikelen zoals een trainingspak of sporttas tegen een kleine meerprijs uw naam erop laten drukken. Vraag hiernaar bij de sportwinkel. Zeg bij ieder contact dat u van KV Purmer bent. (ivm eventuele korting)

Als u vragen heeft over onze kleding schroom niet iemand van het kader aan te spreken.