Vacaturebank

VACATURE BANK

De openstaande vacatures willen we graag zo spoedig mogelijk invullen want dit zijn belangrijke taken. Bel wanneer je vragen hebt!! Wacht niet af, maar help! Onze bestuursvergaderingen zijn “openbaar”. Dus kom er gewoon een keer bij zitten als je wel interesse hebt maar die stap nog niet durft te maken. Geef ons de kans je persoonlijk uit te leggen wat het werk inhoudelijk betekent en ervaar de sfeer eens in onze vergaderingen. Durf eens te praten over wat jouw bijdrage zou kunnen zijn aan onze vereniging. We houden rekening met jouw wensen!! Alle hulp is welkom, ook als je een kleine taak op je wil nemen!


SCHEIDSRECHTERS
Je wordt begeleid door de club en de club betaalt je opleiding. Je bepaalt zelf hoe vaak je wil fluiten . Je kan alleen thuis fluiten en/of uitwedstrijden. Je kan voor de club fluiten of voor de bond. Jij bepaalt wat je wil, bespreek je wensen/ voorwaarden om te fluiten! Dat is afhankelijk van hoe vaak je fluit, hoe ver weg je fluit, de soort wedstrijden.
Patrick Huijg
De Graeffweg 64
1446 BK, Purmerend
phuijg@yahoo.com


KANTINEDIENST VRIJWILLIGER
Je komt op een lijst van kantinedienstvrijwillligers en je ontvangt de lijst met diensten die ingevuld moeten worden. Je geeft zelf aan wanneer je kantinedienst kan/wil draaien en hoe vaak. Op grond van de aanmeldingen wordt iedereen zodanig ingedeeld dat er een eerlijke verdeling is en er rekening gehouden wordt met jouw wensen. Daarnaast proberen we je in te delen bij een groepje mensen die samen een “vaste” dienst invullen zodat jullie samen onderling zo’n “vaste” dienst kunnen regelen. Dan sta je dus minder vaak. Je kan je opgeven voor een trainingsavond of voor het weekend. Bel eens met je vragen/wensen want wij proberen die in te vullen.Dat is afhankelijk van hoe vaak je wil staan, wanneer het nodig is en het aantal aanmeldingen.
Martin Delgman
Gruttostraat 93
1444 AG, Purmerend
0299 – 42 83 54
mdelgman@upcmail.nl


SPONSOR COÖRDINATOR
Beheren sponsorportefeuille, zorgen voor inzicht/overzicht van onze sponsoren. Actief in zoeken van sponsors en onderhouden kontakten met bestaande sponsors. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wil besteden. Je krijgt altijd hulp vanuit het bestuur. We geven een schatting qua tijd. Beheer: 10 uur per jaar. Contacten onderhouden: 10 uur per jaar.
Koos de Jong
Graanstraat 87
1446 CW, Purmerend
0299 – 46 25 45
sponsoring@kvpurmer.nl


TERREINDIENST MEDEWERKER
Ontvangen scheidsrechters, toezicht op gebruik materiaal en contact namens club voor mensen met vragen. Zaterdag en/of zondags tijdens wedstrijden. Kost niet veel werk maar het is belangrijk dat we iemand hebben die er is en aanspreekbaar is. In principe zijn er maximaal 8 zaterdagen en zondagen in de maanden april/mei/september en oktober in te vullen. Afhankelijk van wedstrijdschema wordt je ingedeeld waarbij jij zelf kan aangeven wanneer je wel/niet wil.
Martin Delgman
Gruttostraat 93
1444 AG, Purmerend
0299 – 42 83 54
mdelgman@upcmail.nl


ZAALDIENST JEUGD
We zoeken een ouder/volwassene of oudere jeugd die op zaterdag tijdens jeugdwedstrijden aanwezig wil zijn bij de ZAAL wedstrijden om een beetje op te letten, te regelen dat het scorebord bediend wordt en op ons materiaal te letten. Betreft meestal een deel van 8 zaterdagen gedurende de winterperiode. Is niet veel werk en vaak maar een paar uur maar we hebben wel iemand nodig die er wil zijn. Met meerdere mensen/aanmeldingen kan het mooi verdeeld worden en hoef je maar een paar keer. Dat is afhankelijk van het wedstrijdschema.
Jeugdcommissie
jeugdcommissie@kvpurmer.nl


SCHOONMAKERS CLUBHUIS
Als we 8 mensen hebben die gezamenlijk op maandag (overdag of s’avonds) ons clubhuis willen schoonmaken hoeven de ploegen dat niet meer te doen. Deze 8 mensen regelen onderling wie aan de beurt is. Het schoonmaken duurt ongeveer 1 tot 2 uur per keer met 4 mensen. Er is een kleine vergoeding beschikbaar.
10 weken Maart-Juni
10 weken September – Oktober
5 maanden 1 keer in de 2 weken afhankelijk van status en gebruik clubhuis.

Martin Delgman
Gruttostraat 93
1444 AG, Purmerend
0299 – 42 83 54
mdelgman@upcmail.nl