Vacaturebank

VACATURE BANK

De openstaande vacatures willen we graag zo spoedig mogelijk invullen want dit zijn belangrijke taken. Bel wanneer je vragen hebt!! Wacht niet af, maar help! Onze bestuursvergaderingen zijn “openbaar”. Dus kom er gewoon een keer bij zitten als je wel interesse hebt maar die stap nog niet durft te maken. Geef ons de kans je persoonlijk uit te leggen wat het werk inhoudelijk betekent en ervaar de sfeer eens in onze vergaderingen en op de club. Durf eens te praten over wat jouw bijdrage zou kunnen zijn aan onze vereniging. We houden rekening met jouw wensen!! Alle hulp is welkom, ook als je een kleine taak op je wil nemen!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

VOORZITTER

Deze funktie staat al een aantal jaren open en wordt nu ingevuld door een ad interim voorzitter met vele jaren ervaring.

De vervanger kan rekenen op hulp/advies en begeleiding als dat nodig is. Dus als je mensen kan aansturen, leiding wil geven, neutraal kan zijn en moeilijke beslissingen kan nemen dan is deze taak wellicht iets voor jou! Wat je moet weten is dat je er nooit alleen voor staat, zowel de andere bestuursleden als kaderleden en de oude voorzitter zullen je helpen dit op te pakken.

Je bent aanspreekpunt voor de club en externen dus ook een soort spin in het web. Gewoon leuk om te doen. Wil je meer weten, vraag ernaar! Kom eens vrijblijvend naar een bestuursvergadering. Wij bijten niet maar heten je van harte welkom.

De huidige voorzitter is  Martin Delgman, 0650268160, mdelgman@upcmail.nl

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

BESTUURSLID WEDSTRIJDSECRETARIS

De huidige wedstrijdsecretaris heeft na lange tijd laten weten in september 2024 af te treden en zal een andere bestuursfunktie innemen. Al zijn kennis/ervaring blijft in het bestuur hetgaan erg makkelijk is voor zijn opvolger. ZIjn taak is naast het zijn van bestuurslid die samen met de andere bestuurders de vereniging leid vooral contact met de korfbalbond en het technische contact binnen de club met alle andere mensen die zich bezig houden met technische zaken. Daarom zit het bestuurslid wedstrijdzaken ook in de commissie TCVB (technische zaken verenigingsbreed) voor de senioren.

Een afwisselende taak met voelsprieten door de hele vereniging heen. Leuk omdat je veel met anderen doet, overlegd en samen ervoor zorgt dat alle technische zaken //wedstrijden /trainingen goed geregeld zijn.

Dus als je mee wil denken in het bestuur, mee wil helpen aan de technische zaken binnen de club en contact voor de korfbalbond wil zijn op dit gebied is dit wellicht een leuke taak voor jou. Alle sporters zullen je dankbaar zijn als je deze funktie wil invullen.  Heb je belangstelling, vraag vrijblijvend nadere informatie!

Vraag naar Kai en iedereen weet wie je moet hebben. Hij staat klaar om je in te werken en te begeleiden zodat je snel je plekkie kan vinden. Orienteer je en beslis dan of het wat voor je is.


SCHEIDSRECHTERS
Je wordt begeleid door de club en de club betaalt je opleiding. Je bepaalt zelf hoe vaak je wil fluiten . Je kan alleen thuis fluiten en/of uitwedstrijden. Je kan voor de club fluiten of voor de bond. Je kan kiezen om alleen jeugdwedstrijden te fluiten of anderzins. Jij bepaalt wat je wil, bespreek je wensen/ voorwaarden om te fluiten! Dat is afhankelijk van hoe vaak je fluit, hoe ver weg je fluit, de soort wedstrijden. Praat eens met de huidige scheidsrechters en laat je informeren over het scheidsrechter zijn bij KV Purmer. Spreek onze scheidsrechters coordinator eens aan.

De huidige scheidsrechters coordinator is:   Patrick Huijg,  phuijg@yahoo.com


KANTINEDIENST VRIJWILLIGER

Kantinedienst draaien is leuk, je helpt mensen aan een kop koffie of iets anders. Je leert mensen kennen, je praat ermee en je bent dus ook tussen de mensen.  Als het je leuk lijkt komt je op een lijst van kantinedienstvrijwillligers en je ontvangt de lijst met diensten die ingevuld moeten worden. Je geeft zelf aan wanneer je kantinedienst kan/wil draaien en hoe vaak. Op grond van de aanmeldingen wordt iedereen zodanig ingedeeld dat er een eerlijke verdeling is en er rekening gehouden wordt met jouw wensen. Daarnaast proberen we je in te delen bij een groepje mensen die samen een “vaste” dienst invullen zodat jullie samen onderling zo’n “vaste” dienst kunnen regelen. Dan sta je dus minder vaak. Je kan je opgeven voor een trainingsavond of voor het weekend. Bel eens met je vragen/wensen want wij proberen die in te vullen. Dat is afhankelijk van hoe vaak je wil staan, wanneer het nodig is en het aantal aanmeldingen. En als je bent ingedeeld zoals jij dat wil kan er altijd iets tussen komen. Dat lossen wij altijd op.  Geef je op of laat je eens vrijblijvend informeren.
Martin Delgman,    0299 – 42 83 54,  mdelgman@upcmail.nl


TERREINDIENST MEDEWERKER
Ontvangen scheidsrechters, toezicht op gebruik materiaal en contact namens club voor mensen met vragen. Zaterdag en/of zondags tijdens veldwedstrijden. Kost niet veel werk maar het is belangrijk dat we iemand hebben die er is en aanspreekbaar is.

Je bent een visitekaartje voor onze club en het is gewoon een leuke taak.

Je kan gezellig rondlopen en met iedereen kletsen als je dat wil, je bent tussen de mensen en helpt alle sporters en de club. In principe zijn er maximaal 8 zaterdagen en zondagen in de maanden april/mei en september/oktober in te vullen. Afhankelijk van wedstrijdschema wordt je ingedeeld waarbij jij zelf kan aangeven wanneer je wel/niet wil.

Geef aan als je meer wil weten en we leggen het je allemaal uit.  Zeker weten dat dit een leuke taak is voor iemand die een aantal dagen per jaar de club wil helpen.

Martin Delgman,   0299 – 42 83 54,  mdelgman@upcmail.nl


ZAALDIENST JEUGD
We zoeken een of meer ouders/volwassenen of oudere jeugd die op zaterdag tijdens jeugdwedstrijden aanwezig wil zijn bij de ZAAL wedstrijden om een beetje op te letten, te regelen dat het scorebord bediend wordt en op ons materiaal te letten. Betreft meestal een deel van 8 zaterdagen gedurende de winterperiode. Is niet veel werk en niet vaak maar we hebben wel iemand nodig die er wil zijn. Met meerdere mensen/aanmeldingen kan het mooi verdeeld worden en hoef je maar een paar keer. Dat is afhankelijk van het wedstrijdschema. Je bent een soort visitekaartje voor de sporters en de club, Een leuke taak dus.

Vraag eens bij:
Jeugdcommissie
jeugdcommissie@kvpurmer.nl