Fluks- Purmer D1

Vandaag rijden we helemaal naar Noordwijk voor de eerste officiële wedstrijd in de zaal. Joost en Tessa zijn er helaas niet bij.

De eerste 10 minuten gaat Sam eruit en spelen Rowan, Amerisse, Elize en Djaya.
In de eerste minuut scoort Fluks en staat Purmer met 1-0 achter. Purmer krijgt een kans, een mooie doorloopbal, maar helaas iets te hard waardoor de bal er niet in gaat. Dan in de 2e minuut weer een tegendoelpunt en staat het 2-0. Dit gaat elke minuut door tot het 5-0 staat. Purmer is even de weg kwijt en het verdedigen wil niet echt lukken. Maar dan in de 7e minuut maakt Rowan zijn eerste doelpunt! En het staat 5-1 voor Fluks. De laatste minuten speelt Purmer iets beter.

Dan de 2e 10 minuten komt Sam erin en gaat Rowan eruit. Het tempo vliegt omhoog. Daar gaat Sam. Er komt een mooie doorloopbal van Sam, mooi aangegeven door Amerisse. Sam scoort en het staat 5-2. Fluks probeert het ook, maar gaat er niet in. Dan maakt Djaya een doelpunt, maar helaas is deze verdedigd en telt dus niet mee. Amerisse onderschept de bal en gooit naar Djaya. Ze scoort en het staat 5-3. Wat een mooi samenspel. Sam scoort nog 2 doelpunten en gaan we met gelijkspel, 5-5 de rust in.

De 3e 10 minuten gaat Amerisse eruit en komt Rowan er weer in.
Gelijk een mooie doorloopbal, maar helaas niet erin. Elize onderschept de bal. Sam een mooi schot, maar de bal stuitert weer uit de korf. We krijgen 2 strafworpen tegen. Gelukkig zijn ze allebei er naast. Sam heeft de bal en gooit hem diep, Djaya rent en vangt de bal en scoort het staat 5-6. Dan scoort Fluks en staat het weer gelijk, 6-6. Wat is het weer spannend. Elize onderschept de bal en schiet op de korf, helaas net mis.

Dan zijn de laatste 10 minuten al aangebroken en komt Amerisse er weer in en Rowan mag er uit. Sam schiet van een grote afstand, de bal gaat er net niet in. Dan scoort Fluks en staat Fluks weer voor. Oh wat spannend. Sam scoort en het staat weer gelijk. De laatste minuten breken aan en Djaya probeert het nog een keer. De bal gaat er wel in maar helaas is deze verdedigd. Dan maakt Sam het winnende doelpunt met een mooie doorloopbal. Het staat 7-8. Sam kijkt op de klok en ziet dat ze nog minder dan een minuut moeten en speelt heel rustig verder. Dan het eind signaal.

Purmer heeft gewonnen!!!! Wat een prestatie weer van onze kanjers. Van 5-1 achterstand in de eerste 10 minuten naar een 7-8 voorsprong.
Jullie zijn toppers! Op naar volgende week.