NIEUWE SHIRTS

NIEUWE SHIRTS,

Door buiten onze macht liggende oorzaken heeft onze shirt leverancier Sport Sportief in Zaandam de levering van onze shirts stopgezet waardoor wij op zoek moesten naar een andere leverancier.

Dat is ons na veel discussies, gesprekken en vooral overleg m.b.t. onze eisen op gebied van prijs en levertijdgarantie gelukt en vanaf aanstaande zaterdag kan iedereen die een nieuw shirt nodig heeft het aanschaffen bij:

Chantal Koomen

Via mail: info@luiertaartfabriek.nl

Via app: 0646345901

De kosten van het nieuwe shirt is 20 euro.

Er is een ruim aanbod van maten.

Aanstaande zaterdag 4 september is er tijdens het driekamptournooi de mogelijkheid om te passen en direkt te bestellen. De levertijd is maximaal twee weken. Na zaterdag kan iedere vrijdagavond of tijdens wedstrijddagen gepast en besteld worden.

Martin, 0650268160

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerde berichten