Geweldig Driekamp toernooi

Dag allemaal,

Na een aantal jaar afwezigheid hebben we vandaag weer kunnen genieten van een ongekende drukte op ons sportpark met ons driekamp toernooi. De weergoden waren ons vandaag goed gezind.

Hoewel de start van de dag nog wat weifelend was hebben we naarmate de dag vorderde mogen genieten van een heerlijk zonnetje. Als toernooicommissie hebben we vandaag genoten. Maar ook zeker nog wat puntjes gezien die voor verbetering vatbaar zijn. Dit nemen we mee naar volgend jaar. Want zo een geweldige dag smaakt naar meer! Deze dag had niet zo een succes kunnen worden dankzij alle hulp van de diverse vrijwilligers. Bij de voorbereidingen met het uitnodigen van de diverse verenigingen maar zeker ook op een dag als vandaag. Zonder scheidsrechters, de mensen achter de bar en de hulp aan de ontvangsttafel had het niet tot zo een mooie dag kunnen komen. En als er dan toch nog iets was wat we niet hadden voorzien werd er door velen gelijk de handen uit de mouwen gestoken om een helpende hand te bieden. Dit tekent maar weer dat we de club met elkaar zijn. Ook voor alle deelnemende ploegen en onze eigen toppers is een dankjewel op zijn plaats. Van hun inzet, plezier en sportiviteit hebben we allemaal kunnen genieten. Kv Purmer, waar een kleine club niet groot in kan zijn!!

Tot volgend jaar.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts