Verslag Purmer F1

Wederom een midweekse speelronde voor de F1. Dit keer was het pittoreske Alkmaar het decor. Nadat iedereen aangekomen was kon de warming up beginnen.

Na een wervelende eerste westrijd tegen DSO leek onderschatting op de loer te liggen. Een schone taak voor coach Petra om de koppies schoon te krijgen en de focus te behouden.

Achteraf gezien kun je stellen dat dat met verve gelukt is. De speelvreugde spatte er weer van af en de oeh’s en ah’s van de meegereisde supportersschare galmde over het sportpark.

Het niveauverschil was eigenlijk te groot. Purmer heeft supergoed de concentratie weten te behouden. Met goed overspel, zuiver schieten en elkaar een kans gunnen werd de westrijd beëindigd. Dit betekende ook dat iedereen tenminste 1 doelpunt heeft gemaakt. Super ! Uiteindelijk stond er 17-0 op het scorebord. Voor de statistieken.

Op zaterdag 2 juni is voor zowel de F1 als de F2 de laatste wedstrijd van het seizoen en wat voor een. De F1 is bij winst kampioen !! Dus alle aanmoedigingen van opa’s en oma’s, ooms, tantes en ieder die purmer goed gezind is is welkom.

Ongeacht de uitslag willen we de progressie die de F heeft doorgemaakt laten zien.
Dus voor de agenda zaterdag 2 juni om 10 uur, thuis bij de Purmer

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter