Furore D3-Purmer D1

Vandaag hebben we weer een leuke wedstrijd gezien van onze d tjes. Iedereen was aanwezig dus kon er op volle sterkte gespeeld worden. En we hebben ze gezien ..de kktjes, swtjes, ass, dlb tjes,diepe ballen wtjes en alles wat je maar bedenken kon en waar ze de afgelopen trainingen op geoefend hebben.de mooie diepe ballen die goed aankomen en ook afgemaakt konden worden,het was weer een lust om naar te kijken . de eind uitslag was dan ook 0-18 .Al had furore ook wel een doelpunt verdient al mocht dat niet lukken.wij hebben in deze competitie van alle ploegen dan ook de meeste doelpunten gescoord  71 stuks en we hebben er maar 20 doorgelaten.

Al met al toch weer een leuk seizoen al zeg ik dat ze meer tegenstand moeten gaan krijgen. De punten die we hebben laten liggen tegen wwsv zijn geleend. Ooit halen we ze op vollekracht weer terug!  Ga zo door met de trainingen en oefenen op de schoten zodat we straks in de zaal nog beter tevoorschijn komen.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Comment