AKTIVITEITEN IN CORONA TIJD BIJ KVP

Purmerend 19 juni 2020

AKTIVITEITEN IN CORONA TIJD BIJ KVP

Corona is niet weg! Toch gaan wij proberen weer wat aktiviteiten op te starten, per 1 juli (tenzij dat alsnog wordt afgefloten) ook al moeten we daarvoor extra “”corona proef”” afspraken maken. Als we ons daar met z’n allen aan houden maken wij het risico voor besmetting zo klein mogelijk. Naast aktiviteiten door de AC zal ook het darten en klaverjassen voorzichtig opgestart worden.

Samen zullen wij ervoor moeten zorgen dat bij een eventuele controle boetes voorkomen worden en er geen redenen zijn om te moeten stoppen met de aktiviteit. En volgens ons moet dat goed kunnen!

Als je ziek bent, hoest, of niet lekker bent EN/OF als je iemand in je eigen

  omgeving hebt die dit soort verschijnselen heeft BLIJF JE WEG!

– De belangrijkste spelregel is dat we (18+) de 1,5 mtr afstand respecteren. Dat zal niet altijd kunnen maar door er met elkaar op te letten lopen we het  minste risico.  Die 1,5 mtr is de leidraad voor het organiseren van een   aktiviteit.

De ingang van ons clubhuis is via de kleedkamers, iedere keer dat je binnen komt  eerst even  de handen desinfecteren voordat je de kantine ingaat. De uitgang is via de voordeur. Dat je je handen wast na toilet bezoek is vanzelfsprekend.

KVP zorgt dat alle handvatten/deurkrukken die gebruikt worden ontsmet zijn voordat u binnenkomt bij een aktiviteit. Tussendoor zal dat ook een paar keer gebeuren.

Bij de binnen aktiviteiten zullen we voor zoveel mogelijk ventilatie zorgen (zoals de afzuiging en deuren open laten staan) en u vragen zich aan de specifieke afspraken te houden die voor iedere aktiviteit geldig zijn.

Heb je vragen? Stel ze!

Martin Delgman

PS: Eind augustus zullen wij op grond van informatie van het RIVM/de overheid en Spurd bepalen in hoeverre de spelregels verruimd mogen worden.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts