PROTOCOL KLAVERJASSEN vanaf 1 juli 2020

PROTOCOL KLAVERJASSEN vanaf 1 juli  2020

Op onze site en facebook staat een algemene brief m.b.t. het weer opstarten van aktiviteiten. Hierbij de spelregels voor het klaverjas.

Op vrijdag 3 juli starten wij met vrij klaverjas 20.30 uur. In principe tot eind augustus iedere twee weken. Dus net als voor de Corona tijd op de even weken het klaverjas en oneven weken het darten. Afhankelijk opkomst kan gecombineerd worden, informatie hierover wordt iedere donderdagavond op een “klaverjas app” of “dart app”aangegeven.

– We hebben grotere tafels waarbij het koppel dat aan de korte zijde zit niet met de knieen/benen onder de tafel mag zitten. We adviseren de kleinste  mensen aan de korte zijde te laten zitten. De schrijver zit aan de lange zijde.  Doel is dat we de afstand tijdens het klaverjas zo groot mogelijk houden, dus ook niet op of over de tafel hangen.

– Blijf zoveel mogelijk zitten, door elkaar heen lopen moet zoveel mogelijk beperkt worden.

– Bestellingen aan de bar, zorg dat je daar niet met teveel mensen staat. De bestelling wordt op de bar klaar gezet. Tijdens het klaverjassen kan je roepen naar kantinepersoneel als je iets wil drinken/eten tijdens het kaarten. Consumpties worden klaar gezet op de bar.

– We spelen vrij klaverjas, met prijzen,  maar je bent verplicht om je op te geven voor donderdagavond 20.00 uur. (ook al i.v.m. maximum aantal deelnemers)

KVP zorgt dat alle handvatten/deurkrukken die gebruikt worden ontsmet zijn voordat u binnenkomt. Ook tussendoor zal dat een paar keer gebeuren. Ook u kan tussendoor de handen extra ontsmetten, het is verstandig dit voor iedere wissel even te doen.

De speelkaarten zijn bij de start van het klaverjas coronavrij en zullen alleen een risico kunnen vormen als iemand niet gezond is en als de klaverjassers de handen niet ontsmet hebben of met de handen ergens hebben aangezeten (gezicht/toilet etc) zonder daarna de handen even te ontsmetten. Daarom vragen wij iedereen hier erg op te letten.

OPGEVEN VOOR KLAVERJAS DOE JE BIJ:  Marion. Email:  samarija@live.nl of   Telnr. 0657366364

of via de whats-ap app de Marion gaat opzetten. (maak afspraken met Marion zodat je niet iedere keer je op hoeft te geven als je toch van plan bent zoveel mogelijk te komen als dat kan)

We zien jullie graag weer op 3 juli!

Vragen? BEL EVEN !

Martin  0650268160 of Gerrit  0619124020 of  Marion 0657366364

Ps: Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de 1,5 maatregel zoveel mogelijk gerespecteerd wordt!

Print Friendly, PDF & Email

Related posts