Coronaplan KV Purmer

Coronaplan KV Purmer                       30 april 2020

We mogen weer voorzichtig training voor onze jeugd t/m 12 jaar opstarten. Met de overheidsregels in de hand en na overleg met Spurd kan de jeugd weer gaan trainen vanaf woensdag 6 mei, met inachtneming van onderstaande voorwaarden en afspraken.

 • De trainingen vinden plaats onder voorbehoud van beschikbaarheid van trainers. Zijn er geen trainers, is er ook geen training. Er zijn (bij voorkeur) max. twee trainers aanwezig per training.
 • We verzoeken ouders vooraf hun kinderen thuis naar de WC te laten gaan en in sportkleding bij het toegangshek af te zetten en op te halen. Blijf niet om te kijken, dat is (nog) niet toegestaan.
 • Bij aankomst en vertrek moet iedereen verplicht handen desinfecteren/wassen. KV Purmer zorgt voor de benodigde materialen. Trainers zien hierop toe.
 • Ballen, palen en andere gebruikte materialen worden door KV Purmer schoongemaakt na iedere training. Iedere ploeg krijgt eigen ballen die ook per ploeg na iedere training schoongemaakt moeten worden. Bij overnemen van palen van een andere ploeg worden de palen eerst schoongemaakt.
 • KV Purmer bepaalt een tijdsslot voor trainingen, op dat tijdstip mogen kinderen t/m 12 komen.   Toegang tot het sportpark is 15 minuten voor aanvang van de training. Het schema wordt gedistribueerd. Vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom en dienen zich te houden aan dezelfde veiligheidsregels voor de eigen leden.

–      Kinderen van 13 t/m 18 mogen balletje schieten (of conditietraining) op het 2e veld

        (1,5 meter afstand houden). Een toezichthouder danwel een trainer is aanwezig.

 • Trainers houden onderling en t.o.v. de kids altijd 1,5 meter afstand.
 • Trainingstijden zijn van woensdagavond van 18:00 tot 20:00, zaterdag van 10:00 tot 12:00.
 • Kantine blijft dicht. In de kantine is wel een “corona-toezichthouder” aanwezig  (voor EHBO, AED, toepassen protocol etc.).
 • De kleedkamers 1 en 2 mogen uitsluitend gebruikt worden voor gebruik van het toilet. Indien iemand > 12 jaar gebruik van maakt van het toilet is het protocol m.b.t. schoonmaken na gebruik verplicht. Trainers / toezichthouder zien toe op het juiste gebruik hiervan.
 • Eigen consumpties (drinken) meenemen, niet delen.
 • Klachten? Blijf thuis!
 • Verder gelden de algemene richtlijnen van het RIVM / KNKV / NOC-NSF en Spurd
 • Deze richtlijnen gelden in principe t/m 20 mei (of tot de overheid/Spurd anders beslist).

Natuurlijk kunnen er vraagtekens zijn m.b.t. bovenstaande maatregelen maar met deze aanpak vermijden we alle extra risico’s en past het protocol in hetgeen de overheid en Spurd op dit moment beogen. Wij houden continue het nieuws in de gaten houden en zullen, als dat toegestaan wordt, ons protocol direkt aanpassen op de nieuwe realiteit en naar u communiceren.

Bestuur KV Purmer

Print Friendly, PDF & Email

Related posts