Apollo C2 vs Purmer C1

Zaterdag 31 maart, Apollo C2 vs Purmer C1

Na een zeer zwaar zaalseizoen achter ons gelaten te hebben, zijn we met goeie moed het veld op gegaan.
Vorige week een zeer leuke en aangename oefen wedstrijd gezien, met van alle kanten kansen. Helaas trokken wij aan de verkeerde eind en verloren we met een uitslag van 5-8 tegen Sporting West.

Vandaag gingen we met z’n allen naar Heerhugowaard. Onze tegenstander Apollo. Ook Apollo had een zeer zwaar zaalseizoen.
Op een nieuw sportveld van Apollo, kwam de voorzitter officieel het veld openen.

Van allebei de ploegen kwamen zeer mooie acties, onderscheppingen en ook goeie kansen. Het 1e doelpunt kwam uiteindelijk voor Apollo. (1-0) na ongeveer 15minuten spelen stond het nog steeds 1-0. Denice kwam na een mooie beweging vrij voor een klein kansje onder de korf (1-1). Waarna Apollo nog even snel voor de rust de 2-1 maakte met een ver afstandschot.

Na rust veranderde er niets. Over en weer werden ballen onderschept en scoorde Apollo weer uit een afstandschot. Waarna Joëlla met van vak wisselen snel de 3-2 maakte door de bal te onderscheppen en meteen te schieten!

Apollo bleef jagen en daar kwam dan uiteindelijk ook de 4-2. Met nog 5 minuten te spelen maakte Owen nog een doelpunt van een redelijke afstand. 4-3. Maar uiteindelijk trok Apollo aan het langste eind en wonnen ze met 5-3.

Dit was een wedstrijd om van te genieten, voor zowel de ouders als wij, de coaches.
2 ploegen die zeer aan elkaar gewaagd waren en volle bak gingen voor de winst.

Helaas mocht het voor ons net niet genoeg zijn, maar in de return volgende week (7 apr) gaan wij aan het langste eind trekken.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Comment