Verslag 12 mei Purmer D1 – Stormvogels D2:

Na 2 weken rust mogen ze weer aan de bak, de toppers van de Purmer.

Elize en Sam blijven nog even bij de zijlijn.

Er is gelijk veel balbezit in de eerste minuten met een paar prima schoten die er net naast gingen.

Er word goed overgespeeld en daar is het eerste doelpunt van deze wedstrijd, gemaakt door Djaya.

De gang blijft erin en er volgen nog 2 mooie afstandsschoten van Joost en Tessa welke hun doel helaas miste.

De laatste paar minuten van de eerste helft volgt er 3 doelpunten, 2 van de tegenpartij gevolgd door een mooi doelpunt van Tessa. Scheids fluit voor de rust met stand 2-2.

Joost en Roëll mogen op adem komen in de tweede 10 minuten.

Djaya en Tessa laten een mooie doorloopbal zien die beloond wordt met een goal, 3-2.

Sam maakt zijn bekende afstandschot die helaas net op de rand kwam.

Daarna scoort Elize en word het 4-2.

Balbezit is weer snel bij de Purmer waardoor wederom door een mooie doorloopbal Sam de 5-2 maakt.

Er word een strafworp gegeven die Tessa neemt, helaas gaat deze ernaast.

In de laatste seconde volgt het 6e doelpunt, Tessa neemt nog even wraak van de gemiste strafworp 😉. Tijd voor rust, stand 6-2.

Na de rust gaan Djaya en Tessa eruit.

Het spel gaat deze helft door zoals de eerste helft, veel balbezit met veel afstandsschoten, die er helaas niet in willen gaan.

Stormvogels krijgen de bal en daar is hun nummer 3.

Met een starfworp tegen is het tijd voor 1 minuut rust, stand 6-3.

De laatste 10 minuten kan iedereen nog zijn spel laten zien, na 5 minuten word er gewisseld.

Er komt een 4e doelpunt voor Stormvogels maar deze is verdedigd dus afgekeurd.

Tessa zorgt nog voor een 7e doelpunt en dat word ook de eindstand van vandaag 7-3.

Wat hebben ze vandaag weer goed gespeeld, goed overgespeeld, rust genomen, niet te gehaast, kortom een heerlijke wedstijd om naar te kijken.

Nog 2 wedstijden te gaan, ga zo door toppers!