Zaterdag 18 maart.. we kruipen naar het einde van het zaalseizoen…

De laatste weekendjes zitten er aan te komen. Veel teams hebben een wisselvallig programma.. vrij.. spelen.. vrij.. spelen.. en dit weekend werd er gespeeld door een aantal teams.. en hoe!!! Trots is het gevoel wat we overal mogen lezen.. dus we nemen iedereen weer graag mee in de verhalen 🙂

Onze toppers van de F1 speelden een uitwedstrijd in eigen stad, tegen de F2 van Bep.

Afgelopen zaterdag mocht de F1 van KV Purmer weer in de Beuk spelen. Dit keer tegen BEP F2. Het was een leuke wedstrijd om te zien. De F1 was weer goed bezig met de verdediging en heeft gedurende de wedstrijd goede aanvallen laten zien. Het is nog even oefenen met de bal gooien naar de juiste persoon, maar ook dit ging gedurende de wedstrijd steeds beter! Helaas hebben wij de wedstrijd verloren, maar met de strafworpen op het einde hebben wij even laten zien dat de kids goed kunnen scoren! De coach is weer trots op ze!

In Zaandam stond de wedstrijd van de D1 op het programma..

Na een maand van geen wedstrijden spelen, mochten onze toppers van Purmer D1 eindelijk weer eens in actie komen. Dit keer tegen ZKC’31!
En dan is het de vraag, kunnen we het goede spel van voor de vakantie weer oppakken?
Antwoord daarop op is, JA! dat kunnen we zeker!!!
Vanaf minuut 1 waren we de betere in het veld! Aanvallend konden we met goed spel tot een paar mooie doelpunten komen.
Verdedigend gaven we weinig weg en konden het spel aardig ontregelen van Zkc’31.
Dit alles resulteerde WEER in een winst partij voor Purmer D1 met eindstand 2-6!!!

Op naar volgende week zaterdag dan staat onze kampioenswedstrijd op het programma om 11:00 in onze thuis hal de Vaart.
Dus mocht u tijd hebben kom onze toppers van Purmer D1 aanmoedigen!!!

De C1 reed naar Haarlem dit weekend, en wat een wedstrijd was dat vandaag zeg!!!

Op de verjaardag van aimee tegen medekoploper Haarlem. En wat hebben ze het fantastisch gedaan.

Zeker in de eerste helft konden we meer dan goed meekomen. Wisten we regelmatig de vrije man/vrouw te vinden voor het schot en hadden we in grote delen de afvang ook goed op orde.

Ook het rondspelen gaat beter, in een hoog tempo en in de looprichting. Kortom ik heb ervan genoten.

En dat we lekker in de wedstrijd zaten zag ook Haarlem. Met 2 B spelers traden ze de 2de helft aan. Overigens is hier het laatste woord nog niet over gezegd. Ik zal zowel de jeugdcommissie van Haarlem als de knkv aanschrijven.

De start van de 2de helft blijft voor ons toch een dingetje. Ook vandaag werd door Haarlem snel het verschil gemaakt. Maar we bleven knokken, hard werken en proberen.
Marianne en ik kunnen daar echt van genieten. Juist van dit soort wedstrijden worden we sterker. Zie het verschil tussen onze eerste wedstrijd en nu. We staan er! Laten ons niet opzij zetten en doen fysiek mee in de duels.

De uitslag maakt niks uit, deze toppers verdienen alle credits en complimenten voor vandaag!

De E teams waren vrij zoals u leest net als de B1! Wel willen we heel graag vragen of iedereen aankomende zaterdag 25 maart zijn agenda’s wilt leegmaken.. met toeters en bellen, bloemen en gezelligheid richting de Vaart te komen!
Zowel de D1 en de B1 kunnen hun seizoen afsluiten met een kampioenschap!!!! Dit wil niemand missen toch? 😄