Dat is weer even wennen na 2 weken vakantie.

1e 10 minuten

De wedstrijd start met Joost, Elize, Roëll en Djaya.

In de 2e minuut valt een doelpunt… alleen scoort Badhoevedorp. 0-1

Purmer krijgt genoeg kansen maar ze willen er helaas niet in, prima verdediging.

2e 10 minuten

Joost, Elize, Sam en Tessa spelen.

Sam krijgt een mooie bal aangegeven door Elize en scoort in de 2e minuut… 1-1

Kort daarna is er weer een tegendoelpunt 1-2

Op de helft van de wedstrijd is het weer gelijk, Sam scoort 2-2

Het is een rommelige 2e helft er is wel meer actie van de bal gaat over en weer in het spel.

Even een kort pauze

Roëll, Tessa, Sam en Djaya

In de 4e minuut maakt Roëll haar allereerst doelpunt sinds ze bij ons team zit. 3-2

Dan komt weer de gelijkmaking van de tegenpartij, niet geheel verwacht maar hij ging er toch in. Een heel mooi afstandschot 3-3

Tempo ging omhoog en de verdediging was prima in orde.

Roëll, Sam, Elize en Joost.

De laatste 10 minuten van de wedstrijd, het staat gelijk…

In de 3e minuut scoort badhoevedorp. 3-4

Purmer heeft veel balbezit en krijgt ook voldoende kansen alleen zit de korf op slot waardoor ze er niet in gaan.

Nog 4 minuten op de klok en er volgt een wissel tussen Elize/Roëll met Tessa en Djaya. Wat is het spannend.

Nog 1.20 op de klok en er volgt een mooi afstandschot… maar helaas, hierop volgde nog een aantal kansen maar ze wilden er helaas niet in.